Modulair bouwen

✔ Duurzaam

✔ Op één dag geplaatst

✔ Schroeffundering, geen grondverzet nodig

✔ Ecologing / circulair


Met deze modulewoningen introduceert Tymber Buildings een snelle manier van bouwen voor aannemers en particulieren in de Benelux. 
Via deze toepassingen creëert men levensloopbestendige modules met een eigentijdse uitstraling. M.a.w. sleutelklare woningen die voor een zorgeloos bouwproces zorgen.

Schroeffunderingen hebben bijzonder veel voordelen ten opzichte van het funderen met beton.

Schroeffundering, funderen zonder grondverzet

Er zijn diverse mogelijkheden om de fundering voor onze modules te verzorgen. De meest gebruikte is de schroeffundering; dit zijn letterlijk lange schroeven die de grond in worden gedraaid waarna de constructie hierop geplaatst wordt. Met deze manier van funderen is er geen grondverzet meer nodig en kan het gebouw direct geplaatst worden omdat er geen droogtijd noodzakelijk is.

Als het gebouw in de toekomst verplaatst moet worden, zijn de schroeven ook weer eenvoudig te verwijderen waardoor uw grond onaangetast is en weer voor andere doeleinden gebruikt kan worden. Hierdoor is het niet nodig om met zware machines door een aangelegde tuin of park te gaan en blijft de omgeving intact.

Een ander voordeel van schroeffundering is dat je het hele jaar door kan bouwen. Zelfs tijdens winterse temperaturen!

Graag meer informatie?

Wij helpen je met plezier verder! Vraag ook zeker onze brochures aan, zo krijg je alvast een goed beeld van onze toepassingen.

Niet alle toepassingen zijn omschreven, maar uiteraard zijn onze units ook perfect te gebruiken als studentenwoning, gastenverblijf, praktijkruimte, hotelkamer, extra buitenruimte ...

Waarom kiezen voor modulair bouwen?

Ecologisch verantwoord

Er is een steeds grotere bewustwording dat we op een duurzame manier met onze planeet om moeten gaan. In de bouw is dit een zeer actueel onderwerp. Met Tymber Buildings dragen wij bij aan een duurzame manier van bouwen.

Duurzaamheid in de bouw is erg actueel. Wij houden hier rekening mee bij het ontwerp, de productie, het gebruik én het hergebruik of recyclage van de gebruikte materialen in de toekomst.

Duurzaam bouwen

De volledige productie wordt in een gesloten werkplaats uitgevoerd waardoor er geen
transport van personeel en materialen naar de bouwlocatie is.
Met materiaalkeuze voor wanden en daken wordt rekening gehouden met de duurzaamheid.
Het geheel is in de toekomst volledig demontabel zodat alle onderdelen gerecycleerd kunnen worden.

Brochure aanvragen

Wil je graag meer informatie omtrent modulair bouwen? Vraag dan door hier naast het formulier in te vullen vrijblijvend de brochure aan.
Kerkstraat 13
2970 's-Gravenwezel (Schilde)
België

BTW. BE0548.711.083

T. +32 (0)3 303 71 88
E. info@tymberbuildings.com