Comfortabel wonen?
Dat doet u zo!

Onze woonconcepten zijn modulair opgebouwd. Dit betekent dat we een concept makkelijk kunnen aanpassen aan uw wensen. Qua lengte bijvoorbeeld, maar ook qua indeling / lay-out of materiaalkeuze. Alle woningen realiseren we middels houtskeletbouw en we kunnen ze op diverse manieren voor u afwerken. Met hout(panelen), steen of stucwerk, maar ook met een pannen(dak), zink of riet. Dit maakt het mogelijk uw woning ook écht modulair naar úw wens te personaliseren.

Naast deze modulaire bouwmethode bieden wij ook verschillende pakketten aan benodigde technische installaties, zodat u ook die kunt aanpassen aan uw woonsituatie. We kunnen een woning casco opleveren, maar ook het volledige interieur van uw droomhuis (op maat) voor u verzorgen. Hierbij kunt u denken aan uitvoering van het schilderwerk aan de binnenzijde van uw woning of het (in)bouwen van uw badkamer(s) en keuken. Alles kan, van design tot uitvoering.

Onze woon units zijn in verschillende vormen en afmetingen te verkrijgen. Ontdek ze hieronder! 

Modulaire woningen gerealiseerd in houtskeletbouw.

Prefab gebouw buiten
Woning Aguirre
Schuurwoning type 'Aguirre' heeft een eigentijdse uitstraling. Daarnaast is de woning aan de binnenzijde aan te passen aan uw specifieke leefsituatie en woonwensen.
Prefab huis
Woning Sikorski
Zadeldakwoning type 'Sikorski' is een strakke woning met een eigentijdse uitstraling, en is bovendien levensloopbestendig. Door ons bouwprincipe is het mogelijk om de woning qua indeling aan te passen en snel op te leveren.
Woning Strauss
Bungalow type 'Strauss' is een mooie, levensloopbestendige woning die bestaat uit twee geschakelde units. De buitenzijde wordt met thermohout afgewerkt. Er is veel lichtinval dankzij de hoge ramen.
Prefab huis zijaanzicht
Woning Schubert
Type 'Schubert' heeft een eigentijdse en moderne uitstraling, en is bovendien levensloopbestendig. De woning is gelijkvloers met veel lichtinval. Afgewerkt met plat dak, stucwerk en thermohout.

Maatwerk?

Vindt u niet hetgeen wat u zoekt tussen onze standaard modules?
Geen probleem! Neem gerust contact met ons op, zodat wij samen met u de gewenste module kunnen bekomen.

Wil je meerdere units bestellen?
Vanaf 4 units kunnen wij u een volledig maatwerk aanbieden!

Uiteraard zijn er bij de standaard modules ook steeds aanpassingen mogelijk en is alles bespreekbaar. 

We maken graag tijd voor je.

Wil je graag meer informatie omtrent iets specifiek? We helpen je graag verder!